onsdag 26 januari 2011

kapitel 2


Kapitel 2
 När de vaknade nästa morgon var klockan sju. De tyckte att det var tidigt. Men såg också möjligheter till att se på soluppgången. De la Jaxon i barnvagnen och gick till det stora huset. Justins föräldrar hade sovit på hotell då deras vänner som de besökte bodde utanför Atlanta. Justin och Isobell satte sig på den murade terrassen. De åt en lyxig frukost och gick sen in i gäst huset för att sova lite till. Varken Isobell eller Justin kunde somna om så de hämta Isobells apple macbook. De beställde hem en bok, lite mammakläder och två nya telefoner. När Isobell blev utslängd tog hennes föräldrar hennes mobil, så Justin beställde varsin blackberry. Isobell fick en svart och han en vit. Vid elva tiden bestämde de sig för att gå lite till ett shoppingcenter. När de kom dit så hade de stängt. Tydligen så hade det brunnit i byggnaden så det var bara att åka hem. När de kom hem så satte de sig, med en fukt bricka ute på en soffa i Justins trädgård. De satt nära varann. De kysstes en gång. När Justin bad om en kyss till. Närmade sig Isobell precis när Justins skulle luta sig fram tog Isobell en apelsin från fruktbrickan. Justin kysste den, Isobell släppte den och reste på sig. Justin skrek Jag ska ta dig. De sprang runt på tomten. När Isobell kom till poolen så hoppa hon i. Justin kom precis bakom och tog ett skutt i poolen. I poolen gav Isobell Justin en kyss. Men hon tyckte romantik var tråkigt ibland. Så hon börja skvätta vatten på Justin. Hon gick upp efter det lilla vattenkriget. Hon sprang in i gäst huset och tog på sig en vit I love NY tröja och ett par ljusblåa shorts. Jag fick en smärta i min mage som gjorde att jag inte fick luft. Jag lyckades skrika.
Isobell: Älskling kom. 
Justin kom springandes in, han var helt blöt. Han ringde sjukhuset. 
Justin:Hej min flickvän Isobell Simson är gravid och har sjuka smärtor, vad ska vi göra?
sjuksköterska: Vilken månad är hon i?
Justin: Första!
sjuksköterska: De är ingen fara men vi kan inte garantera att det är sista gången.
Justin: Tack så mycket, hej då!
sjuksköterska: hej då!
Isobells smärtor hade gått över. De bestämde sig för att gå till Justins rum. De gick in och satte sig på sängen. Justin tog sin gitarr han spelade lite på One time(my heart edition). Justin och Isobell gick ner till köket då Justins föräldrar kom hem. De sa att Isobells moster var på väg för att hämta henne. 
Isobell: Grejen är den att jag åker inte med.
Justins mamma: Då får du ringa henne.
Isobell: Okej
Isobell ringde sin moster.
Moster: Hallå?
Isobell: Jag kommer inte åka med dig sen! Jag bor hos Justin så länge barnet ligger i min mage!
Moster: Okej men förvänta dig inte att vi ska älska dig eller ditt barn!
Isobell: Okej!
Isobell slängde på luren och sprang ut till gäst huset. Justin sprang efter. Isobell grät. Justin började också gråta. Han hade aldrig sett Isobell så ledsen. 


Isobell satt i sin soffa. Hennes familj älskade henne inte. Justin kramade om henne och sa att det skulle ordna sig. Isobell satt och höll om Justin länge. Hon älskade doften av hans parfym. När de tänkt och pratat en stund så bestämde de sig för att hitta en lägenhet. De gick in i det stora huset för att prata med Justins föräldrar. De ville inte att Justin och Isobell skulle köpa lägenhet förrän de fyllt arton. Så de bestämde sig för att bo i gäst huset i och med att det var som ett hus de hade kök och badrum. När klockan slog 20.00 så gick Justin och Isobell in i gäst huset. Isobell skulle bada i badkaret. Hon tog bubbel tvålen och hällde i badkaret. Det skummade när hon fyllde på med vatten. Hon satte sig ner i badkaret. Justin kom in och satte sig i stolen som fanns i badrummet, men gick snabbt igen för att se på en match med sin pappa och sina syskon. 

Hon satt i badkaret till klockan tio. Sen bestämde hon sig för att gå och lägga sig. Hon hade inget att göra. Justin var ju inte hemma. Men hon fick iden. Hon gick in till Justins mamma. De satte sig och såg på ett avsnitt av satc. Det kändes konstigt men tryggt. I mitten av programmet så gick Isobell och hängde tvätt. Det var hennes egna kläder som tvättades. Hon gick sen och satte sig med Justins mamma. Hon blev trött så hon somnade på soffan. När Justin kom hem sa hans mamma att Isobell sov på soffan. Justin gick och pussade henne och sen gick han och la sig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar